Foreningen Økologisk MarkedsEvent Aalborg

Skriv en tekst her

Foreningen Økologisk Markedsevent blev startet af en flok ildsjæle, som havde en idé om at fremme økologi, bæredygtighed og fairtrade i Nordjylland. Det skal bl.a. foregå ved at arrangere Økologisk MarkedsEvents.

Forberedelserne herunder afdækning af interessen hos nordjyske økologer og producenter, der producere bæredygtige produkter startede allerede i 2010. Med den store opbakning, der var fra interessenterne, kunne foreningen afholde sin stiftende generalforsamling i juli 2011.

Foreningens formål:

• Foreningen vil arbejde for at fremme sund livskvalitet
  • Foreningen er et netværk for økologiske producenter, forhandlere, organisationer, foreninger og privatpersoner. Foreningen vil arbejde for fremme af økologisk, biodynamisk og bæredygtigt forbrug og levevis. Foreningen vil arbejde for at skabe et inspirerende miljø til gavn for en mangfoldig lokal kvalitetsproduktion. Foreningen vil holde mindst én årlig event i Aalborg og vil evt. involveres i andre lignende tiltag i Nordjylland.
  • Markedernes foku er økologi, bidynamik, bæredygtighed og fairtrade. Events og eventuelle markederbyder på en stor variation på oplevelser og vidensformidling, og har et indhold af høj kvalitet.